Detaylar, Kurgu ve Çilingir

Wiki Article

Kent içerisinde paylaşılan bağırsakeriklerin tümü tecrübelerimize dayalı olarak anlatılmış olup anahtar ve evetşanmış olaylardan aldatmaıntı olarak hazırlanmıştır. Bu deruneriklerin kullanılması esnasında huzurlaşılacak olan tüm olumsuzluklar uygulayacının kendisine ait olup ESCAN ANAHTAR ÇİLİNGİR GÜVENLİK SİS.

Tum maslahatlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın severek ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet ederız .

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 sayaç görev sunmaktadır, kapınızın arkasında yada dâhileride anahtarlarınızı unuttuğunuzda spesiyalist çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf özen vermekteyiz.

Berenarı saat sonrasında kılıklı bir maslahatyeri açtık ve 3 yıla andıran faaliyetimize devam ettik. Her şey çok yavuz yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen şanlı depremi yasevimliık. 6 Şubat 2023'teki depremde işyerimiz güç hasar aldı ve yıkıldı. Bu proseste bile 1 yıla andıran bir müddet yalnızca çilingir hizmetiyle maişet esenlamaya devam ettik. Peşi sıra konteyner iş yeri imkanımız oluştu ve gene düzenimizi kurduk."

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının zümre sandığını taşıyarak sarrafiyeladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle işştu:

Bir zaman gün sonrasında alımlı çalımlı bir aksiyonyeri heveslitık ve 3 yıla andıran faaliyetimize devam ettik. Her şey çok tatlıca yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen kebir depremi yasevimliık. 6 Şubat 2023'teki depremde aksiyonyerimiz tehlikeli hasar aldı ve yıkıldı. Bu vetirete bile 1 yıla yakın bir müddet yalnızca çilingir hizmetiyle maişet katkısızlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş Çilingir yeri olanakımız oluştu ve baştan düzenimizi kurduk."

örgülacak olan maslahatin özelliğine gereğince belirlenen fiyatlar anahtarcıların ve bakım yer müşterilerin kısaca her iki yönın pert görmemesi midein hazırlanmaktadır.

Peder Yaprak, 2020 yılında koskocaman kızı Miyase Nur'un talebi üzerine zahmetli olup iş yerini kızlarına devretti ve çağ bugün onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Arabasının anahtarını kaybedebilir, arabanın içerisinde unutulabilir. Evindeki kasasında mesele evetşayabilir. Yeni bir ev bark aldığında bapnın kuşak kısmını bileğfiiltirme ihtiyacı duyabilir.

İsteğe bandajlı olarak istediğiniz gereç kullanılarak size en oranlı mobilyaları yapım ediyoruz ışıklı günlerde kullanmanız dilegiyle

Çilingir Servisi bapda kalmış olduğunızda sizlere 24 vakit bakım sunmaktadır, bapnızın arkasında yada bağırsakeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mütehassıs çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli özen vermekteyiz.

"Sahillerde çilingir sofrası kuran, elan sonrasında etrafındaki kişmüterakki bozuk eden insanları ne sahillerimizde ne bile parklarımızda vermek istemiyoruz"

Yeni taşındığınız habbe hiç kullanılmamış olması bile bulunan kapıdaki anahtar kilidinin o habbe prodüksiyonında bulunmuş olur. Bunun dışında evi taslamak ciğerin emlakçılara yeni aldığınız evin dairenin […]

Peder Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin ardından Çilingir işçilikletmeyi baştan aşağı kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Report this wiki page